Убитият Мартин Божанов- Нотариуса е бил най-известен през последните години като собственик на затворен

...
Убитият Мартин Божанов- Нотариуса е бил най-известен през последните години като собственик на затворен
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: въздушни удари, опасност от ескалация в Близкия изток

Убитият Мартин Божанов- Нотариуса е бил най-известен през последните години като собственик на затворен частен клуб за магистрати доста покрай Специализираната прокуратура, споделя Николай Стайков от Антикорупционния фонд.

Министърът на стопанската система твърди, че има въпроси към моблините оператори за новото повишаване на таксите им, и в случай че причините им не са безапелационни, страната ще реагира.

Съединени американски щати нанесоха серия от въздушни удари по цели на групировки в Ирак и Сирия. Официален Багдад изрази опасения от  " пагубни последствия за сигурността и стабилността на Ирак и района ", а Борел прикани за въздържаност.

Украински дронове поразиха съветска рафинерия, благосъстоятелност на " Лукойл ".

Какво ще е времето през идващите дни - много прохладно на следващия ден, с съвсем пролетни температури в понеделник.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР